La UE Olot completa un dels millors partits de la temporada i s’emporta els tres punts davant el Castelló (1-0)

La Unió Esportiva Olot ha completat aquest migdia un gran partit a casa contra el Castelló, després de vèncer per un gol a zero.

A la primera part els olotins han començat manant, amb ocasions, però els visitants han anat despertant mica en mica. Ortuño ha disposat d’una bona ocasió però Pol Ballesté ha estat atent i l’ha aturat. Pedro del Campo, amb un xut des de fora l’àrea, ha estat a punt de marcar a les acaballes de la primera part, però l’esfèric s’ha escapat uns centímetres a la dreta de la porteria.

A la segona part, però, el partit ha canviat al minut 54. Álvaro Salinas ha marcat després d’aprofitar una relliscada del porter. En el dia d’avui l’Olot no ha desconnectat ni s’ha arronsat un cop avançat en el marcador. El tram final de partit ha estat dominat pels jugadors de Raúl Garrido. Kllian ha tingut una bona ocasió però la pilota no ha entrat. Finalment els tres punts s’han quedat a casa.

 

 

Foto: UE Olot

 

x