Les obres del CAP de Sant Miquel començaran el 2021

Els Pressupostos de la Generalitat per aquest 2020 preveuen més de set milions i mig d’euros en inversions a la Garrotxa. A Olot, una de les partides més importants és per al nou Centre d’Atenció Primària del barri de Sant Miquel. Tres anys després que el consistori adquirís els terrenys del carrer Rei Martí L’humà, es preveu que les obres puguin començar l’any que ve.

Pep Berga, alcalde d’Olot: Sí que trobarem als pressupostos la partida d’execució al projecte, és una partida important. En totes les comarques de Girona hi ha dues partides per fer projectes, això vol dir que el 2021 començarien les obres, i per tant als pressupostos de 2021 hi haurem de trobar els diners necessaris per fer l’obra, que és esperada i demanada des de fa molt de temps.

 El batlle d’Olot celebra que el govern català tingui pressupostos després de tres anys amb comptes prorrogats, però també critica que no incloguin algunes inversions pendents a la ciutat des de fa anys.

 Pep Berga, alcalde d’Olot:  Hi trobem a faltar coses, les necessitats de la ciutat i la comarca són moltes i algunes estan recollides als pressupostos i moltes altres no. He vist que una inversió d’educació és per a millorar l’escola de Santa Pau però no hi trobo l’ampliació del Montsacopa o els vestidors de l’Institut Garrotxa que fa molts anys que esperen.

Un altre projecte que tampoc apareix en aquests pressupostos és la futura variant d’Olot. Segons l’alcalde caldrà esperar a l’any que ve perquè hi figuri, perquè l’obra encara està en fase de planificació. L’Ajuntament de la capital garrotxina preveu poder accedir a altres partides d’inversió a través de subvencions un cop s’aprovin els comptes, previsiblement al mes d’abril.