Sant Jaume de Llierca rep la cessió d’una desena de diorames pessebrístics de l’artista Miquel Gironès

El Nadal segueix viu a Sant Jaume de Llierca gràcies al pessebrista olotí Miquel Gironès, que ha donat el seu fons de maquetes al municipi perquè quedi exposat com a una mostra permanent a l’Ajuntament. Són 13 pessebres d’estils molt diversos que romandran a les instal·lacions del consistori perquè tothom qui ho desitgi en pugui gaudir.

Jordi Cargol, alcalde de Sant Jaume de Llierca: “Gironès va néixer aquí al poble, és fill de Sant Jaume de Llierca però va marxar cap a Olot des de ben jove. Ell tenia una estima i un interès que fos el municipi qui tingués el seu fons i quedés en propietat de l’Ajuntament.”

Tot i que la Candelera ja ha passat, i per tant hauria els pessebres s’haurien retirar, a Sant Jaume de Llierca es podran veure pessebres tot l’any.

Deixa un comentari