El Bosc de Tosca gaudeix del seu millor moment en el que va de temporada

El Bosc de Tosca segueix imparable al grup primer de la segona catalana. Els de Jan Miquel Salavedra sumen quatre victòries consecutives. De fet no perden un partit des del 4 de gener contra el Sant Jaume de Llierca i només han perdut tres partits, de dinou, aquesta temporada.

Dissabte van vèncer el Quart per 5 a 1, demostrant que els homes de dalt estan en un molt bon nivell, pel que fa al gol. De fet Alejandro Gaitan és el ‘pitxixi’ de la lliga amb divuit gols.

Jan Miquel Salavedra, entrenador CEF Bosc de Tosca: Tenim la sor ara que els dos davanters estan molt endollats. I això és el futbol, qui fa més gols és qui s’emporta el gat  a l’aigua.

Dels divuit equips de la lliga, només tres estan sent capaços d’aguantar aquest ritme. El Bescanó és primer amb 41 punts, seguit del Bosc de Tosca amb 40 i del Guíxols, tercer amb 39. Cada jornada que passa fa pensar més que aquests tres seran els conjunts que es disputaran les posicions que els donarien peu a pujar de categoria, però encara resten quinze jornades i per tant tot pot passar.

Deixa un comentari