L’Olot portarà a debat i a referèndum el futur del nom del club

La Unió Esportiva Olot va fent saliva per celebrar el centenari del club durant la temporada vinent. Aquest dissabte van iniciar el que es podria anomenar la prèvia d’aquest centenari amb un sopar al Restaurant La Deu, amb gairebé 350 persones.

Tal i com ha informat la Comissió del Centenari, un dels següents passos que es faran serà la celebració d’un debat i un referèndum entre els socis per decidir si mantenir el nom del club: Unió Esportiva Olot, o bé tornar al nom dels orígens: Olot Futbol Club.

Carles Llorens, president Comissió centenari UE Olot: En Pep Solés, de la comissió, vol tornar al nom originari del club, Olot FC, i jo vull mantenir-me a UE Olot. I bé, ho vam portar a la junta i vam quedar que faríem un debat i la junta faria un referèndum entre els socis. I això és una cosa que hem de fer abans del centenari, per tant ara el que farem serà un debat.

Segons Carles Llorens aquest referèndum es podria dur a terme en els propers mesos.

D’altra banda, però, s’està treballant en molts altres aspectes.

Joan Agustí, president UE Olot: Primer definirem un logo, fer un cartell i un samarreta del centenari, posar un placa al camp de l’estació…

Mesos de molta feina són el que els espera als membres de la comissió, perquè el centenari d’aquest club olotí es celebri tal com es mereix.