Rialles commemora el seu 40è aniversari amb una exposició participativa a Can Trincheria

L’entitat, dedicada a programar arts escèniques i activitats orientades als més petits, compleix 4 dècades i ho ha volgut commemorar amb una exposició a Can Trincheria.

L’exposició, repassa la història dels quaranta anys de l’entitat i la seva aportació a la cultura olotina a través d’un recull de material fotogràfic i d’objectes dirigida tant a nens com a adults.

Aquest recull de la història de l’entitat, sorgeix a partir d’un treball de recerca d’una alumna de l’Institut La Garrotxa d’Olot, la Clàudia Piella, que en la part pràctica del seu projecte ha realitzat aquesta exposició.

L’essència de Rialles és més present que mai a l’exposició, que ha volgut fer participar als nens i nenes a la mateixa mostra.

Lluïsa Vayreda, Rialles Olot: Hem volgut recordar el joc que hi ha dins del conte de Rialles, que s’han de buscar sols dins dels dibuixos de Tavi Algueró. Hem fet el mateix dins els plafons de l’explicació de l’exposició s’han de buscar els globus de Rialles.

Si es troben, s’ha d’emplenar una butlleta s’entrarà en un sorteig de dues entrades per a tots els espectacles de Rialles de l’any 2020. Només per participar, també es guanyarà un àlbum de cromos de la faràndula de la Garrotxa que es va editar en el seu 20è aniversari.

L’exposició es podrà visitar fins al 9 de febrer.

x