Álvaro Salinas gaudeix del seu millor moment des que va arribar a la UE Olot

Álvaro Salinas va arribar aquest estiu a la Unió Esportiva Olot amb ganes de gaudir de minuts i ser un dels homes clau a la davantera. Un dels únics peròs de l’equip aquesta temporada està sent la dificultat a l’hora d’anotar per part dels homes de dalt, i és precisament el valencià qui en les darreres jornades ha donat un pas endavant, anotant dues dianes en els darrers dos partits: contra el Castelló diumenge i contra el Lleida la jornada anterior. En tots dos partits el d’Albatera ha estat titular i cada cop assegura sentir-se amb més confiança.

Álvaro Salinas, jugador UE Olot: Ara estic jugant, tinc la sort de fer gols i estic en un dels millors moments. És veritat que he fet bones temporades, però en aquesta poc a poc em vaig sentint millor. Espero seguir sumant per l’equip i que tot vagi bé.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Sí, té aquest `punt, que està amb intuïció i està en un moment que les fica.

Salinas iguala la marca golejadora de Xumetra aquesta temporada, amb quatre dianes, i ja persegueix el líder de golejadors de l’equip: Héctor Simon amb cinc. Salinas però, no es vol marcar xifres tot i estar en una bona ratxa.

Álvaro Salinas, jugador UE Olot: No, no m’agrada posar xifres! A seguir jugant i gaudint i el que hagi de venir, vindrà.

Un cop passat el mercat d’hivern, el que està clar és que l’equip necessita els seus davanters més endollats que mai si realment l’equip vol donar un pas més a la classificació.