La coreografia del CPA Olot aquesta temporada serà “negra, dura i amb sang”

Els grups de show de patinatge sobre rodes han hagut d’allargar la preparació prèvia per la primera cita de la temporada: el campionat territorial. Fontajau havia d’acollir el gironí però el temporal Glòria ho va acabar impedint, traslladant la cita a Granollers el cap de setmana del 15 i 16 de febrer. Això ha obligat als equips a disminuir la intensitat d’entrenaments per d’aquí a una setmana tornar a agafar el punt.

Ricard Planiol, entrenador i coreògraf CPA Olot: Considerem que sinó la preparació física l’estem allargant massa i les patinadores després també noten aquesta fatiga.

Després de les lesions del CPA la temporada passada enguany l’equip ha posat l’accent en la preparació física.

Ricard Planiol, entrenador i coreògraf CPA Olot: Han fet una preparació física molt més potent, treballant molt més la resistència perquè la temporada anterior ens va costar molt mantenir el ritme que exigia la coreografia.

Aquest 2020 el primer equip ja no compta amb Anna Quintana i ha incorporat algunes patinadores de fora.

Ricard Planiol, entrenador i coreògraf CPA Olot: Tot i que ha baixat l’edat crec que el nivell augmenta, perquè a nivell individual estan més ben preparada.

Si la de la temporada passada va ser una coreografia suau i agradable, enguany algunes de les poques pistes que ens ha pogut donar Ricard Planiol, assegura que serà dura, negra i amb sang.

Ricard Planiol, entrenador i coreògraf CPA Olot: Tornem a una temàtica més agressiva i dura. Negra i amb més de sang. Ve d’una música que vaig escoltar i a partir d’aquí el personatge apareix a aquesta banda sonora, m’hi he inspirat.

x