La CUP demana actualitzar el Pla Local d’Habitatge a Olot

La CUP d’Olot considera que la capital garrotxina necessita un nou Pla Local d’Habitatge i així ho va manifestar al passat Ple en una moció presentada, que posteriorment es va aprovar. L’últim pla es va iniciar l’any 2010 i el partit demana actualitzar-lo per incloure-hi la realitat que viu la ciutat avui en dia.

Raül Massanella, CUP Olot: Ni se’ns ha explicat com ha anat aquest Pla Local d’Habitatge ni s’ha plantejat la possibilitat de redactar-ne un altre, nosaltres pensem que és una eina que la societat d’Olot ha de tenir i per això vam demanar a la moció que es redactés aquest pla.

El partit ha localitzat tres problemàtiques principals; l’existència de molts habitatges buits o desocupats, la manca de rehabilitació per destinar als habitatges de lloguer i la manca d’aquest, que en la majoria d’ocasions el preu no és assumible per a les classes populars. De manera que el grup demana reforçar l’Oficina Local d’Habitatge amb més tècnics i recursos, que l’equip de govern compleixi les seves promeses electorals i que s’actualitzi el pla encara vigent.

Raül Massanella, CUP Olot: Però també el que ha de fer és dissenyar la ciutat, quines són les àrees que poden créixer amb habitatges, prioritzar aquelles àrees que necessiten rehabilitació i que s’haurà d’abocar-hi recursos tant públics com privats a través d’instar als propietaris a fer-ho i també cal mirar què és el que demana la societat i veure que potser hi ha necessitats de determinats tipus d’habitatges.

La CUP creu que el Pla Local d’Habitatge actual no està funcionant i exposa que es posa a disposició de l’equip de govern per intentar revertir la situació que viu actualment Olot.

Deixa un comentari