La Mobile Week Olot posarà a debat la innovació amb una desena d’activitats del 18 al 20 de febrer

Del 18 al 20 de febrer, Olot serà una de les 15 seus de la Mobile Week Catalunya, unes jornades de divulgació sobre les possibilitats que la tecnologia obre als ciutadans.

Agustí Arbós, Regidor Noves Tecnologies Aj. Olot: D’una manera pròxima als ciutadans, que d’aquesta manera, en temes que cada cop influeixen més en les seves vides i sense adonar-se’n van quedant allunyats del coneixement… tenen una oportunitat per entendre realment el que és i les grans aplicacions que té per la nostra societat.

Durant tres dies, s’han programat una desena d’activitats, entre els quals hi ha xerrades, tallers i activitats obertes sobre innovació, comerç, robòtica o salut, amb la col·laboració de diferents institucions i empreses. La conferència inaugural anirà a càrrec del consultor estratègic Xavier Marcet, però també destaquen les propostes orientades als més joves, com ara la gimcana virtual que han dissenyat els alumnes de l’escola Sant Roc.

 L’hem creat pels alumnes de tercer i enlloc de fer-la només caminant l’hem fet per veure-la amb les ulleres virtuals, la tablet i el mòbil.

Sota el títol ‘Una gran oportunitat i 4 grans reptes’, dimecres 19 al vespre s’ha organitzat una taula rodona participativa amb diferents experts on s’analitzaran els resultats d’una enquesta online que s’ha començat a difondre per la ciutat.

Imma Muñoz, Regidora Transparència i Participació Aj. Olot: Una característica d’aquesta enquesta és que guardarem una part dels resultats i els obrirem el 2030, per saber si aquests reptes que teniem s’han pogut portar a terme o no.

La cloenda de la Mobile Week a Olot, dijous 20 de febrer, anirà a càrrec de la periodista Xantal Llavina, que entregarà els guardons del primer concurs d’innovació de la Fundació Hospital d’Olot, al mateix centre garrotxí.