L’Ajuntament de les Planes d’Hostoles demana a la Generalitat que es respectin els compromisos amb l’Escola Sant Cristòfor

L’escola Sant Cristòfor de Les Planes d’Hostoles va complir cent anys recentment, però necessita reformes per tal de garantir el confort dels seus alumnes. Només l’any passat, s’hi van destinar prop de 300.000 euros per adequar el centre. El Conseller d’Educació es va comprometre en el seu moment a donar suport a les obres, però en el pressupost previst pel 2020 de moment no hi ha cap partida nominativa que hi faci referència.

Eduard Llorà, alcalde de les Planes d’Hostoles: Creiem que la Generalitat ha de tenir la obligació de complir amb els seus compromisos. Si volem que l’educació sigui bona, hi hauria d’ajudar la Generalitat.

De totes maneres, s’espera que dins els pressupostos s’inclogui una partida d’ajuts on es pugui acollir l’escola centenària de Les Planes.

Eduard Llorà, alcalde de les Planes d’Hostoles: Estem esperant que hi hagi la segona opció, una convocatòria d’ajudes perquè edificis catalogats que s’usen com a equipament educatiu puguin ser reformades.

Actualment, a l’Escola Sant Cristòfor de Les Planes d’Hostoles hi estudien més de cent cinquanta alumnes.

Deixa un comentari