L’equip femení del Club Bàsquet Vall d’en Bas es marca acabar entre els cinc primers i l’Olot seguir evolucionant

Els primers equips femenins del Club Bàsquet Vall d’en Bas i el Club Bàsquet Olot estan immersos des de fa unes jornades a la segona volta de la lliga a la Tercera Catalana. L’entrenador de l’en Bas, Manel Zapata, considera que la lliga esta marcada per la igualtat, mentre que Berta Gibert, entrenadora del sènior femení del Club Bàsquet Olot, comenta que l’equip va evolucionant en el transcurs de la temporada.

Miquel Zapata, entrenador CB Vall d’en Bas: Hi ha equips que estan per damunt nostre, però per la resta estem bastant igualats, la veritat és que tots els partits estan bastant disputats.

 

Berta Gibert, entrenadora CB Olot: Jo crec que la dinàmica de la temporada és positiva, des que vam començar fins a dia d’avui hem anat corregint coses, sobretot temes defensius, hem donat molta importància a la sortida del contra atac i em sembla que són coses que poc a poc es van reflexant a la pista.

L’en Bas es troba situat a la part mitja alta de la classificació, cinquenes, amb deu victòries i sis derrotes, mentre que el Club Bàsquet Olot és vuitè amb set victòries i nou derrotes. Aquests són els objectius que marquen els dos equips en aquest tram final de temporada.

Manel Zapata, entrenador CB Vall d’en Bas: Si haguéssim perdut alguns dels partits estaríem a la part de dalt, i ara segurament quedarem a la part mitjana, crec que entre els cinc primers seria un bon objectiu.

 

Berta Gibert, entrenadora CB Olot: Els intento transmetre que l’equip que no millora va a pitjor.

Dissabte el Club Bàsquet Olot rebrà el sant Gregori, mentre que el Club Bàsquet Vall d’en Bas visitarà la pista del Salt el diumenge.

Deixa un comentari