Olot acull una nova edició del Run4Cancer amb una cursa de 5km i una de 10km

Vuit ciutats de la demarcació de Girona es posaran el calçat esportiu aquest diumenge en motiu de la cursa Run4Cancer, una nova edició de la iniciativa solidària que també tindrà lloc a Olot, on l’any passat van participar-hi prop de 1.200 persones i enguany l’organització s’ha marcat el repte de superar la xifra. L’esdeveniment destina els fons recaptats de les inscripcions a Oncolliga Girona, entitat que vetlla pel benestar de les persones que pateixen càncer i les seves famílies, a banda d’apostar per la investigació de la malaltia.

Eulàlia Masana, delegada Oncolliga Riudaura: És una malaltia complicada, n’hi ha moltes altres però aquesta també ho és. I el que s’intenta és ajudar amb tot perquè es passi el màxim de bé possible.

Enguany Olot acollirà dues modalitats diferents, una de 5km i una segona de 10km, totes dues amb sortida des del Recinte Firal. Les inscripcions es poden fer a través del web de l’entitat o presencialment dissabte a la tarda durant la recollida de dorsals o el mateix diumenge al matí.

Dani Codinach, delegació Oncolliga Olot: Recordem que les inscripcions es fan a través del web www.oncolligagirona.cat i dissabte a la tarda les inscripcions de 5 a 7 es poden fer de forma presencial. Qui vulgui fer zumba també s’ha d’inscriure, que tothom s’inscrigui.

A les 10 del matí les dues modalitats donaran el tret de sortida de la nova edició de la Run4Cancer, que oferirà samarretes i esmorzar per a tots els participants, a banda d’una classe de zumba per escalfar motors abans de la cursa.

x