Aquest dissabte hi haurà una batuda extraordinària a Les Planes d’Hostoles per reduir l’excés de població de senglars

Aquest dissabte més d’un centenar de caçadors faran una batuda extraordinària a Les Planes d’Hostoles per reduir l’excés de població de senglars a la zona. La batuda es durà a terme a la falda dels cingles del Far que, a diferència d’altres zones de la Garrotxa on hi ha més conreu, en aquesta hi ha pastures i els ramaders es queixen que els senglars els malmeten l’herba i els causen destrosses als tancats per al bestiar.

L’Ajuntament de les Planes d’Hostoles ha fet públic un ban al seu compte de Twitter on informa d’aquesta batuda i demana als veïns que evitin desplaçar-se per la zona.

La batuda començarà a les 9 del matí i s’acabarà aproximadament a les 2 de la tarda.

Deixa un comentari