Detenen tres joves garrotxins com a autors d’un robatori a Argelaguer

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimecres tres garrotxins d’Olot i Santa Pau; són dos joves de 18 anys i un menor d’edat, que haurien comès un delicte de robatori amb força en un bar d’Argelaguer.

Els delinqüents van rebentar de matinada la porta de vidre de l’establiment, amb una tapa d’embornal. Un cop dins, haurien robat la caixa registradora, que tenia diners al seu interior. Amb la descripció facilitada per un testimoni es van fer diverses patrulles per buscar als lladres, i en un punt de control Santa Pau es va detectar el vehicle dels tres implicats. En l’escorcoll, els policies van trobar 190 euros i un full d’anotacions de l’establiment.

Els detinguts, amb antecedents policials, ja han estat posats en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició del jutjat d’Olot.

Deixa un comentari