El Bosc de Tosca i el Sant Jaume s’enfronten en un duel determinant per definir objectius

El  Bosc de Tosca i Sant Jaume s’enfronten en un duel determinant per les aspiracions dels dos equips dissabte a les quatre de la tarda. Per una banda, els de Jan Miquel Salavedra enceten el seu tram dur del curs, havent d’enfrontar-se contra Guíxols i Bescanó en els propers partits, amb qui comparteix la part alta de la classificació: una victòria contra el Sant Jaume els asseguraria mantenir la bona línia mostrada les darreres jornades. Els de Joan Sànchez són, precisament, el darrer rival contra qui han perdut els presencs: el filial olotí espera sortir amb tres punts que els permetin tornar a enllaçar amb el carro de dalt de la categoria. Els santjaumins, però, afrontaran el matx sense Barnadas per sanció. El cap de setmana ens deixa un altre derbi destacat a la Quarta Catalana: és el que enfrontarà a Montagut i Castellfollit diumenge a les quatre. Només tres punts separen el PEM de la Unió, que arriba a Montagut com a líder de la categoria. A la pugna pel liderat també s’hi troben Joanetes i Garrotxa.

x