El Club Natació Olot inaugura oficialment les instal·lacions després de les obres

En plena sala principal i envoltats de socis històrics, esportistes, ciutadans i autoritats polítiques: així s’han inaugurat les noves instal·lacions del Club Natació Olot aquest migdia. Entre els presents, hi havia el secretari General de l’Esport Gerard Figueras, el diputat d’esports de la Diputació Jordi Masquef, i el president de la Federació Catalana de Natació Enric Bertran, que han acompanyat a la presidenta del CNO Gemma Soy i l’alcalde d’Olot Pep Berga.

Gerard Figueras, Secretari General de l’Esport: Jo diria que això no és el més habitual, sou afortunats i privilegiats. Per tant, felicitats per poder-ho gaudir.

 

Gemma Soy, presidenta Club Natació Olot: Avui complim amb les dues demandes principals que van sortir d’aquest procés participatiu. Que el soci disposi de més espai d’aigua durant tot l’any i que disposi d’una planta amb gimnàs i activitats dirigides adequades a les demandes de la societat actual.

En l’acte d’inauguració s’ha descobert la placa que acreditava la posada oficial en marxa de la nova piscina exterior, el gimnàs i els tres vasos d’aigua, una reforma i ampliació d’espais que ha durat més d’un any, en aquesta primera fase d’obres. L’alcalde d’Olot s’ha compromès en la inauguració oficial a arreglar l’Avinguda Pere Badosa, que permet l’accés al club.

Pep Berga, alcalde d’Olot: A partir de demà mateix ens posem ja a treballar per acabar completant això i fer aquella part que ens pertoca a la ciutat, que és la de l’espai públic.

Per finalitzar l’acte, tothom ha pogut fer una visita guiada per les noves instal·lacions del Club Natació Olot.

Deixa un comentari