La Unió Esportiva Olot visita el València Mestalla buscant la permanència

El València Mestalla, el filial del València, és el proper rival d’una Unió Esportiva Olot que es troba carregada de moral després del bon partit contra el Castelló. A més, els de Raúl Garrido tenen un bon rendiment quan li toca jugar contra filials. Però els olotins no es volen refiar del contrincant, malgrat que l’equip ‘che’ arribi a l’enfrontament marcant la zona de descens i immers amb una dinàmica molt negativa, sense conèixer la victòria des de fa nou jornades.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: “Ens agrada més aquest tipus de partit, però el València Mestalla té aquest punt de talent i qualitat que ens pot fer mal. Són bons.”

Una victòria aproparia a l’Olot cap a la permanència: segons el cos tècnic, fent onze punts més es deixaria gairebé lligada, tenint en compte que la victòria encara separaria més els olotins del descens.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot:”Això és la nostra intenció: certificar el més aviat possible la permanència, i llavors mirar altres coses, però encara no ho hem fet. Ens falten punts i hem de guanyar diumenge per no estar lluny de l’objectiu.”

El partit entre el València Mestalla i l’Olot es jugarà a Paterna diumenge a partir de les 12 del migdia.