Màrius Serra i Elif Shafak, entre els nous autors confirmats que participaran al festival MOT 2020

Ja s’acosta el festival de literatura més popular de les comarques gironines, el MOT. El festival ja havia anunciat la presència d’alguns dels seus autors com Tracy Chevalier o Alicia Kopf. Ara, se sumen a la llista alguns més. Es tracta de Elif Shafak, l’escriptora més llegida de Turquia, que reflexiona sobre la política cultural i social de les darreres dècades a Turquia. També hi serà la prestigiosa escriptora francesa Maylis de Kerangal, que ens aproparà amb la seva obra ‘Un mundo al alcance de la mano’ al procés de creació d’una obra d’art. L’escriptor i pintor Narcís Comadira conversarà amb l’arquitecte Quim Español, dos autors que tenen un procés creatiu amb molts punts en comú. Màrius Serra, que destaca per algunes creacions que giren al voltant de la literatura, la comunicació i el joc, també aportarà la seva mirada polièdrica en aquesta nova edició del MOT 2020, una edició que gira al voltant dels processos creatius explicats des de la literatura.

x