El CF Sant Jaume aconsegueix empatar davant el CEF Bosc de Tosca ‘in extremis’ (1-1)

La Zona Esportiva del Bosc de Tosca va acollir, un mes després, el segon partit de la temporada entre el CF Sant Jaume de Llierca i el CEF Bosc de Tosca. Gran partit el que van poder presenciar els centenars d’espectadors que es van desplaçar al camp i que va acabar amb un empat a 1. El Bosc de Tosca es va veure sorprès des d’un inici per un Sant Jaume que va sortir amb un gran control i domini de la pilota. Els visitants van tenir la possessió durant la major part d’una primera meitat en què els dos conjunts no van crear gaires ocasions de gol. Al minut 38, i contra tot pronòstic, el Bosc de Tosca va aconseguir materialitzar una centrada des de la banda esquerra. Àlex Darnés va ser l’autor de la diana.

La segona part va continuar en la mateixa línia. El Sant Jaume va continuar amb el domini de la possessió, però no aconseguia marcar el gol de l’empat. El Bosc de Tosca, per la seva banda, va estar a punt en diverses ocasions d’anotar el segon, però tampoc va obtenir la recompensa. Els locals van protestar un penal quan faltaven pocs minuts pel final, però l’àrbitre no va assenyalar res. Tot i això, la sorpresa arribaria al minut 89, quan Marc Fortet es va girar dins l’àrea petita per anotar un golàs i donar un punt als visitants.

Jan Miquel Salavedra, entrenador del CEF Bosc de Tosca: Sempre que no sumes de tres en tres no te’n vas content i més aguantant un resultat en un derbi, amb un Sant Jaume que té gent jove, un bon entrenador i el filial de l’Olot. Costa això tirar-ho endavant. Nosaltres no hem estat bé durant els 90 minuts. Me’n vaig una mica més dolgut per això que no perquè ens empaten a l’últim minut gairebé.

 

Joan Sánchez, entrenador del CF Sant Jaume: Sí que ja en temps de descompte confies que puguis tenir una altra oportunitat, però pràcticament dones el partit per perdut. Però tot i això, l’equip s’ha volcat a davant, ha estat centrant, ha estat generant i crec que l’empat sí que ens el mereixíem.

El Bosc de Tosca, que continua a les posicions altres de la classificació, visitarà l’AD Guíxols durant la pròxima jornada i el Sant Jaume rebrà a casa el CE Llançà.

x