El CH Olot juga un dels millors partits de la temporada i supera el CH Caldes (7-0)

El Pavelló d’Esports va presenciar dissabte a la nit un dels millor partits de la temporada. El Club Hoquei Olot va superar el Club Hoquei Caldes per 7-0 i va aconseguir, així, la primera victòria a la segona fase de Nacional Catalana. Els jugadors de Jordi Costa van realitzar un inici perfecte i van avançar-se ben aviat. La segona diana va arribar pocs minuts després, de penal. Els visitants també van crear perill, però no era el dia. La primera meitat va acabar amb el 2-0 en el marcador.

La represa va ser un malson per als visitants. L’Olot va marcar el tercer del matx pocs minuts després de l’inici de la segona part. El gol va ser un punt d’inflexió, perquè a partir d’aquí els locals van començar a desenvolupar una golejada que va fer gaudir de valents als aficionats del pavelló. La quarta i cinquena diana van procedir d’excel·lents jugades individuals. El Caldes va treure el porter per aprofitar millor l’atac, però la jugada els va sortir malament i l’Olot va sumar el sisè gol del matx. El setè i definitiu punt va arribar a pocs minuts per al final.

Jordi Costa, entrenador del CH Olot: La dinàmica era bona últimament, estàvem jugant bé, ens estàvem sentint bastant millor a la pista i avui s’ha traduït amb el resultat. Tampoc és el reflexe el partit d’un 7 a 0. Potser la diferència tampoc és tant. Però sí que hem estat molt ben posats en el partit. Hem marcat en els moments clau i això ha fet que ells els hi costés molt entrar.

La golejada es tradueix en la primera victòria a la segona fase de Nacional Catalana d’un Olot que la setmana que ve s’enfrontarà contra el Capellades HC. Jordi Costa va definir d’aquesta manera la següent batalla.

Jordi Costa, entrenador del CH Olot: Seguir creixent tots els partits cada setmana. Juguem contra el Capellades, que és el ‘super coco’. Allà els hi vam treure un empat. Anem amb l’ambició i la il·lusió de fer un bon partit i de tornar amb una altra alegria a casa, si pot ser.

x