L’Olot empata un partit que tenia guanyat davant el València Mestalla (2-2)

L’Olot buscava a València el salt definitiu per impulsar-se cap a la zona alta de la classificació, però es va quedar a mitges. Davant el filial che, els olotins van empatar a 2 després de sotmetre el seu rival a la primera meitat, però a la segona els de Raúl Garrido es van desinflar. Malgrat que l’Olot va veure com els valencians enviaven una pilota al travesser, al minut 21 Xumetra rematava una pilota penjada al cor de l’àrea rival, fent el seu cinquè gol del curs, i ja és el màxim anotador juntament amb Héctor Simon. Qui s’estrenaria amb l’Olot seria SoleR, que al 27 aprofitava una centrada de Pep Chavarria per fer un tir creuat que va sorprendre al porter local. L’alegria de Soler constatava l’esforç d’un jugador que poc a poc es té més en compte en els plans de Raúl Garrido. Però després del descans, l’Olot canviava completament de cara, davant un Mestalla molt més intens. Només quatre minuts després de la represa, Guillem Molina retallava distàncies en rematar un córner a plaer, superant la seva marca amb un bon salt. L’assetjament local va seguir, obligant a intervenir a Ballesté en accions molt perilloses. Finalment, al minut 67, Moreno feia el 2 a 2, amb un altre cop de testa que aigualia les aspiracions olotines.

Amb l’empat, l’Olot manté a ratlla el descens a onze punts, però la jornada era propicia per retallar distàncies respecte els primers equips de la classificació.