Continua sense detinguts la investigació pels robatoris al barri de Les Fonts d’Olot després d’un nou avís aquest divendres

La investigació pels robatoris en domicili al barri de les Fonts d’Olot continua oberta i, de moment, no hi ha detinguts, segons han informat Mossos d’Esquadra. Divendres els agents van rebre l’avís d’un robatori al carrer Ponent del barri olotí, però quan els Mossos d’Esquadra van arribar al lloc dels fets, no van poder enxampar els presumptes delinqüents, i van muntar un control al sector.

Els cossos de seguretat recomanen als veïns que continuïn alertant de moviments sospitosos mentre intensifiquen les patrulles al barri, on ha augmentat la freqüència dels robatoris en domicili.

Com els va avançar Les Notícies d’Olot Televisió, des de fa dos anys, quan va començar l’episodi, s’han recollit més d’una vintena de denuncies. Els Mossos han confirmat aquaest dilluns a Olot Televisió que des del novembre del 2019 la xifra de denúncies també supera la vintena. Veïns, autoritats municipals i cossos de seguretat mantindran una propera reunió per arribar a una solució.

x