La Run4Cancer d’Olot reuneix a 1.100 persones en la seva cursa anual

Contra el càncer, qualsevol preparació és poca, però un bon acompanyament sempre fa més lleuger el tràngol de superar la malaltia. En aquests casos, la solidaritat de la societat es mostra en esdeveniments com la Run4Cancer, una cursa de l’Oncolliga Girona que es corre a vuit punts diferents de tota la demarcació. I un cop més, a Olot es va rondar els 1.100 inscrits, on l’aportació de cadascú permetrà que els malalts de càncer puguin gaudir de més serveis i hi hagi més fons per a investigació.

Eulàlia Masana, delegada Oncolliga Riudaura: Això serveix per gaudir de serveis pels malalts i els familiars del càncer, i fa més lleugera la nostra lluita.

 

Aniol Sellabona, regidor Esports Aj. Olot: La gent no participa per un benefici propi: ho fa pel col·lectiu, per tal que tothom pugui millorar la seva situació, tant els malalts com el seu entorn.

Per a alguns, aquesta és la primera vegada que participaven a la prova.

Jaume Ferrer, participant: És una molt bona causa perquè hi participem com més gent possible. La malaltia afecta a molta gent.

Per a altres, l’experiència és un grau, amb diverses edicions a les seves cames.

Albert Planas, participant: Jo l’he fet cada any, i és una ocasió única per sortir a córrer pel centre d’Olot i per a una bona causa.

 

Anna Quintana, participant: Com que no faig patinatge, puc fer la cursa llarga. És un orgull compartir aquest dia amb tants olotins.

La millor imatge, però, és la que es viu a la sortida, quan les 1.100 persones d’Olot comencen la cursa de forma multitudinària, ja sigui corrents o caminant, fent un pas endavant en la lluita contra el càncer.

Deixa un comentari