Les colles de la Garrotxa presenten les disfresses del carnaval durant un sopar amb més de 570 persones

El compte enrere pel Carnaval d’Olot, que se celebrarà els dies 28 i 29 de feber i 1 de març, ja ha començat. Un dels moments més importants ha estat aquest dissabte. Després de la presentació del Rei i la Reina d’enguany i del cartell, obra de l’artista ‘Karris’, ha arribat el moment del sopar, organitzat per la penya carnavalesca Els Titots, amb les colles de la Garrotxa i la presentació de les disfresses.

Enguany més de 570 persones han participat en aquest sopar que s’ha convertit en una cita ineludible pels ‘carnavaleros’. És la primera vegada que es presenten en públic les creacions de les colles i, per tant, tothom hi posa la màxima atenció i es comencen a fer les primeres apostes de cara a les rues. Per davant esperen les desfilades de Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro, Tossa de Mar, Palamós, Santa Cristina d’Aro i Olot. Aquestes són les disfresses d’aquest 2020.

 

Deixa un comentari