Mieres posa en marxa un servei de transport públic a demanda fins a Banyoles

Des del passat 2 de desembre Mieres ha incorporat un servei a demanda de transport públic gràcies a una prova pilot de la Generalitat de Catalunya. La ruta oferta uneix el municipi garrotxí amb Sant Miquel i Banyoles en un servei que funciona de dilluns a divendres.

Enric Domènech, alcalde de Mieres: Aquesta és una ruta que va de Mieres, a Sant Miquel i fins a Banyoles. I la gent la pot utilitzar a través d’una aplicació mòbil o bé trucant a un telèfon, és a dir, l’autocar no passa sempre, sinó només quan es demana.

Per a Mieres ha suposat un gran avantatge, ja que segons el consistori els veïns i veïnes del municipi tendeixen a desplaçar-se al Pla de l’Estany sovint, de manera que ara ho poden fer amb autocar sol·licitant prèviament el servei a través de l’aplicació mòbil de TEISA o mitjançant una trucada telefònica.

Enric Domènech, alcalde de Mieres: Hi ha molta tendència d’anar cap a Banyoles i sí que és cert que de moment estem veient que l’està utilitzant molta gent, ja sigui per anar a treballar, per anar a comprar o a estudiar. És a dir, que estem veient que amb diferents perfils s’adapta, potser no sempre, però sí per utilitzar-lo per anar a extra escolars, així que estem veient que molta gent l’utilitza.

La ruta està operativa en quatre franges horàries, dues de matí i dues de tarda, oferint la possibilitat de desplaçar-se gràcies a aquest nou servei que de moment ha tingut una molt bona acollida al municipi.

x