Joan Carles Folia omple el Casal Marià amb la conferència ‘La millor versió de tu mateix’

Desenes de persones van omplir, ahir al vespre, el Casal Marià amb motiu de la visita del coach terrassenc Joan Carles Folia i la seva conferència ‘La millor versió de tu mateix’.

Autor del llibre “21 dies buscant la felicitat”, Folia ha explicat al públic present les estratègies de creixement i millora personal, d’acord amb la idea que la felicitat no és un punt d’arribada, sinó un camí a recórrer. Aquesta xerrada, és la segona part del ‘Apropa’t a la felicitat’ que ja va portar a Olot a principis de l’any passat.

Joan Carles Folia, coach: Se’ns ha donat un regal, i és el regal de la vida. 70, 80, 90 anys…doncs aprofitem-los al màxim.  Per aprofitar-los penso que hem de primer ser molt honestos amb nosaltres mateixos, fent aquelles coses que pensem que hem de fer, el què realment desitgem i volem fer a la vida i després quina és la versió que ofereixo a l’exterior, a la resta del món.

Joan Carles Folia fa 30 anys que treballa amb les persones, des dels seus inicis com a professor així com amb la seva formació i consulta privada de coaching i amb més de 150 xerrades a escoles o  empreses a les seves espatlles.

Per més informació, es pot visitar la seva pàgina web www.creixerjoancarles.com o bé les seves xarxes socials.

Deixa un comentari