La campanya ‘Desconnecta’ vol fer reflexionar sobre l’ús de les pantalles amb infants

Retard en el desenvolupament del llenguatge, irritabilitat, problemes de visió o alteracions són alguns dels efectes negatius que pot tenir la sobreexposició dels nens de zero a tres anys a pantalles com les dels mòbils i tauletes. La Comissió Interescoles d’Olot, formada per les escoles bressol públiques i privades de la ciutat, ha impulsat la campanya “Desconnecta: de 0 a 3 anys, zero pantalles”. Consisteix en la distribució d’aquesta joguina educativa dirigida als infants, però que també conté un fulletó informatiu dirigit als pares.

Anna Prat, Comissió Interescoles Olot: Bàsicament el que volem és que reflexionin sobre l’ús que en fan, que els infants els imiten i que el que necessiten a aquesta edat no és el que necessita estar amb un mòbil sinó que necessita estar connectat amb la família, l’entorn, per créixer sa i saludable i tenir benestar i seguretat.

500 unitats d’aquest joc es repartiran a les escoles bressol que formen part de la Comissió Interescoles d’Olot, per tal que arribin a les famílies.

 

x