L’Hoquei Olot manté viva l’aspiració d’assolir la permanència per la via ràpida

Feia tres jornades que no trobaven la victòria, però al final els punts han arribat a temps per afrontar l’última part del curs a la Nacional Catalana amb garanties de donar guerra. L’Hoquei Olot B-Sensible va vèncer dissabte per 7 a 0 al Caldes, un resultat contundent, i malgrat que no reflecteixi del tot el que va passar sobre la pista sí que marca la tendència atacant dels olotins les darreres jornades.

Jordi Costa, entrenador Hoquei Olot: “La dinàmica era bona últimament, estàvem jugant bé, i això avui s’ha traduït amb el resultat.”

Ara, a falta de quatre partits per a l’acabament de la segona fase, els olotins es situen a un sol punt de diferència respecte el quart, el Congrés, que marca els equips que passen directament a disputar el títol de lliga i asseguren la permanència. Però el proper rival és el Capellades, que visita Olot havent perdut només tres partits en el que portem de temporada.

Jordi Costa, entrenador Hoquei Olot: “És el “supercoco”. Allà els hi vam treure un empat i estaria bé guanyar el proper partit davant la nostra afició.”

El partit contra el Capellades es disputarà al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot dissabte vinent, a partir de tres quarts de vuit del vespre.

x