Recuperar l’oci nocturn perdut a Olot, un dels objectius de la taula d’oci de l’Ajuntament d’Olot

Ja s’ha produït la primera reunió de la taula d’oci, que va tenir lloc a l’Ajuntament d’Olot divendres a la tarda. De fet, reforçar l’oci nocturn de la ciutat va ser debatut durant la campanya de les municipals i al  primer ple ordinari del mandat, es va aprovar per unanimitat una moció presentada per la CUP sobre la problemàtica.

En les trobades hi estan convidats un total de gairebé 13 participants, entre tècnics municipals i empresaris de l’oci nocturn, entre d’altres.

L’objectiu és arribar a crear una oferta que faciliti que els joves no s’hagin de desplaçar a altres comarques per temes d’oci, fer una diagnosi de l’estat de l’oci olotí, sobretot del nocturn i redactar un pla d’acció.

Agustí Arbós, regidor de Festes Aj.Olot: Hem de treballar idees clau. Hem de treballar què està passant a fora, quin és el context de Catalunya o fins i tot d’Europa. Veure què està passat, quines solucions estan trobant en ciutats de la mida d’Olot o amb la mateixa problemàtica. Què és el que estan fent i què podríem importar aquí per millorar aquesta situació.

Poc a poc van sorgint noves propostes d’oci nocturn a Olot, com el projecte Spectrum, on els assistents poden escolten la música a través d’uns auriculars inalàmbrics en una discoteca o bar de nit.

Agustí Arbós, regidor de Festes Aj.Olot: Aquesta taula és una bona manera de començar a veure què realment vol la ciutadania. Aquí es poden prendre decisions unilaterals però al final el que realment serà interessant serà veure diferents agents del sector, de la ciutadania, etc. assentats a una taula, veient què és el que fa falta a Olot i què és el que la gent està demanant realment.

x