Una dotzena d’equips de ‘La Millor Lliga del Món’ competeixen a Olot

Una dotzena d’equips van participar a la sisena jornada de futbol inclusiu de Girona, l’anomenada ‘Millor lliga del món’, que va passar per Olot el passat diumenge. Més d’un centenar de futbolistes van mostrar les seves habilitats al Pavelló d’Esports, amb el Club Atletisme Garrotxa com a amfitrió de la competició. Els locals van disputar dos partits, on la victòria no és el més important, malgrat que es tingui en compte els seus resultats.

Jordi Navarra, Club Atletisme Garrotxa: “L’evolució està essent molt bona. El vermell està fent una bona temporada, i el groc també té una línia positiva. Fins i tot tenim tres jugadors al vermell que participen a la primera divisió de l’Estat.”

Xevi Teixidor: Club Atletisme Garrotxa: “En el respecte amb el rival hi ha l’èxit del nostre equip. Podem guanyar o perdre, però mai s’ha de perdre el respecte cap a l’altre i cap a un mateix.”

En els dos partits disputats pel Club Atletisme Garrotxa, el vermell va guanyar el derbi contra el Figueres per 6 a 2, mentre que el Groc va perdre contra el Joncs per 0 a 5.

Deixa un comentari