Contrast de moments per a la UE Olot a la davantera i a la defensa

L’experiència és, probablement, més que un grau, i si no que li preguntin a Jordi Xumetra, que amb el gol diumenge passat al camp de València Mestalla iguala a un altre experimentat, Héctor Simon, al capdavant de la taula de golejadors de la Unió Esportiva Olot aquesta temporada. 5 són les dianes que ha convertit a la lliga el de l’Estartit, en 23 partits jugats, convertint-se, més del que ja ho era, en una peça imprescindible per l’equip als seus 34 anys. Tot i que Xumetra té unes molèsties a la fase plantar en aquests moments, Ramon Vilà, cap mèdic i de fisioteràpia de la Unió Esportiva Olot, Ramon Vilà, aquesta és clau del bon rendiment aquesta temporada.

Ramón Vilà, cap mèdic i de fisioteràpia UE Olot: En Jordi sempre ha estat un jugador professional, se sap cuidar i en aquests moments dona tot el que té de sí: la velocitat, ha fet el treball específic al camp, ha respectat les regions antigues que tenia i està al 100%.

El seu bon rendiment i l’aparició cada cop més destacada que van tenint jugadors com Álvaro Salinas o José Antonio Soler, que es va estrenar diumenge passat amb la samarreta vermella, conviden a l’optimisme pel que fa a l’arribada amb èxit a la porteria rival en aquesta segona volta.

Ara bé, si a la davantera mica en mica sembla pujar cap amunt des de fa unes jornades, ara els problemes per a Raúl Garrido es centren a la defensa, amb Lluis Aspar i Carles Mas lesionats.

Ramón Vilà, cap mèdic i de fisioteràpia UE Olot: Un és en Lluis Aspar que té una lesió muscular de la cama dreta, una lesió dels músculs isquiotibial. Ha començat el tractament i contem que aproximadament estarà un mes de baixa. Tenim un altre lesionat que és en Carles Mas, que té una mica de luxació muscular i contem una setmana o 15 dies de baixa.

Alan Baró i Arnau Comas hauran de fer, encara més del que ho són, de pilars d’aquesta defensa en les següents jornades. Qui també està lesionat és Kilian Grant, que en les últims hores ha patit una fractura a la base del dit de la mà i estarà un mes de baixa.

 

Deixa un comentari