Es posa en marxa una nova edició del programa de formació per a emprenedors

El programa de formació d’emprenedors impulsat per DinàmiG a través de l’Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal de la Garrotxa continua una edició més després de 14 anys. Enguany, però, el format canvia per oferir sessions més llargues a persones que volen engegar un negoci i assegurar-ne l’èxit a nivell econòmic i de posicionament al mercat actual.

Marta Figueras, técnica de la FES: Hem reduit el nombre de sessions i hem passat de 18 a 12, però en canvi la durada de cada sessió és més llarga. Fins ara eren sessions de quatre hores i ara seran totes de cinc hores, els dimecres i els divendres de 9 a 14h.

Algunes de les temàtiques que s’inclouen aquest any són el ‘coaching’ financer i Instagram ‘bussiness’, a banda de seguir amb la gestió del temps, el pla d’empresa, l’anàlisi i previsió financera o el màrqueting digital, entre d’altres.

Gemma Pujolar, regidora Ocupació Aj. Olot: Es faran 60 hores de formació concentrades en sis setmanes que tindran lloc els dimecres i els divendres al matí i es repetirà dos cops a l’any; una primera anirà del període del 26 de febrer al 3 d’abril i la segona del 30 de setembre al 6 de novembre.

En els últims cinc anys el programa ha comptat amb un total de 1.036 participants que han assistit a les diverses sessions formatives de forma gratuïta, entre persones que es troben a l’atur, d’altres que volen canviar de feina o personal administratiu. L’objectiu és que cadascú pugui fer el seu itinerari a mida, podent escollir les sessions que millor s’adaptin al seus interessos.