Fer programes nets, recuperar el primer lloc i donar espectacle, objectius del primer equip del CPA Olot per aquest 2020

Ricard Planiol, coreògraf i entrenador CPA Olot: La temporada anterior va ser una temporada molt dura, a més ens van acusar moltíssim les lesiones. Tampoc vam tenir la sort de poder demostrar en competició que tot el ball fos net el 100%.

La temporada 2019 ja és història i el 2020 s’inicia aquest diumenge al Palau d’Esports de Granollers amb el territorial. Amb la humilitat i el respecte cap a les grans rivals l’objectiu és clar: lluitar per tornar a superar el Girona.

Ricard Planiol, coreògraf i entrenador CPA Olot: Revalidar el títol de fa dos anys seria una mica l’objectiu.

Més enllà del resultat estrictament esportiu, Planiol creu que tenen la responsabilitat de seguir fent créixer aquesta modalitat esportiva, que està evolucionant cada any més. Uns grups de show que cada temporada compten  amb més adeptes, i que l’entenen, també, com un espectacle.

Ricard Planiol, coreògraf i entrenador CPA Olot: Volem anar una mica més enllà. Penso que al darrere s’ha muntat tota una història esperant tots aquests espectacles i per tant donar una imatges, d’aquesta nova idea, i que tothom en pugui gaudir.

Després del domini del Girona la temporada passada, enguany el CPA Olot considera haver-se tret la pressió de guanyar temporada rere temporada, a més de demostrar que en aquesta modalitat no hi ha res regalat i que el nivell puja de forma continuada. Un aprenentatge que les olotines van haver de fer la temporada passada.

Ricard Planiol, coreògraf i entrenador CPA Olot: S’ha de saber guanyar però també s’ha de saber perdre. I quan ens passa el que ens va passar la temporada passada, i és interessant saber tornar a remuntar i tornar-se a posar les piles. Aquesta temporada 2019 crec que fins i tot ha anat bé no aconseguir aquest primer lloc, perquè d’alguna manera ens ha deixat respirar, la gent també veu que no és un lloc regalat.

Un dia abans, però, aquest dissabte, els diversos equips del CPA Olot faran la presentació oficial de les noves coreografies a casa. Serà el dia de desvetllar el secret millor guardat de tot aquest temps. De moment ja se sap que es diu ”Trampa mortal”.

Deixa un comentari