Aquest divendres s’obren les inscripcions per la Terra de Remences 2020

Tot i que la prova ciclista Terra de Remences no es duu a terme fins el mes de maig, enguany concretament el dia 10, és un clàssic la rapidesa amb què s’esgota la possibilitat d’inscriure’s des de ben aviat. Tots aquells qui no van voler patir per fer tard a l’hora d’inscriure’s, el Mes de gener podien adquirir el carnet amic remences, per regularitzar amb tota tranquil·litat la seva inscripció a principis de febrer. Aquest divendres, dia 14, s’inicien les inscripcions al portal web, i ho fan amb 2.300 places disponibles de les 3.000 que permet encabir-hi la organització.

Toni Fité, organització terra remences: Divendres obrim inscripcions i esperem que la gent s’animi i el que ja l’han fet torni i els que no l’han fet mai que s’animin, perquè s’ho passarà bé.

La Terra de Remences és una de les proves ciclistes emblema en el territori català, plenament consolidada i una cita obligada per a molts aficionats a la bicicleta. La organització ha preparat dos recorreguts un de 100 quilòmetres i un altre de 175, per la Garrotxa, Osona i el Ripollès.

Toni Fité, organització terra remences: Ens hem proposat mirar de millorar, tot el que puguem, el que ja disposem, avituallaments i serveis, que ja ho fèiem, però intentar encara millorar més.

Les inscripcions es poden fer a través de la web www.terraderemences.com de l’entitat organitzadora, el Club Ciclista Bas.

 

x