Dansem Garrotxa arriba a la seva 4a edició amb la participació de més de 200 balladors

La iniciativa solidària promoguda per Càritas Garrotxa i amb la col·laboració de les escoles de dansa de la comarca, el ‘Dansem Garrotxa’ ja ha presentat la seva 4a edició. Dansem Garrotxa és un projecte que promou el món de la dansa afegint-hi un vessant solidari, gràcies a la col·laboració desinteressada de les escoles de dansa de la Garrotxa.

Serà el proper diumenge 16 de febrer a les 5 de la tarda i tindrà lloc al Teatre Principal d’Olot.

En aquesta edició hi participaran 17 escoles, una setena més que la primera edició del festival.

Carles Oller, Càritas Garrotxa: Una activitat que té una plurivisió de l’art, de la dansa, són gairebé 17 estils de dansa que participen al teatre o a les afores del teatre i és un tastet d’actuacions.

Abans de l’espectacle, hi haurà una actuació de Country, que convidarà al públic que vagi arribant al Teatre Principal a ballar i crear un clima animat i festiu. Al final, qui vulgui també podrà afegir-se al ball que organitzarà Ofolk al espai exterior del teatre.

Pel que fa a l’espectacle en sí, durarà aproximadament una hora i mitja i oferirà un tastet de balls molt variat amb gairebé 225 balladors.

Les entrades ja es poden adquirir mitjançant la pàgina web d’Olot Cultura i a les taquilles del teatre el mateix dia de l’espectacle. Tots els beneficis aniran íntegrament destinats al desenvolupament de programes socials de Càritas Garrotxa.

Carles Oller, Càritas Garrotxa: Continua tenint aquesta voluntat de fer costat a Càritas en aquests projectes que ara per ara si no hi fossin ens sembla que hi hauria persones que tindrien un patiment que intentem acompanyar i apaivagar-lo.