Les activitats previstes durant la Mobile Week a Olot es mantenen

Tot i la suspensió del Mobile World Congress a Barcelona, les activitats, conferències i xerrades programades a Olot i a les catorze seus catalanes es mantenen. Ahir l’empresa responsable de l’organització del certamen va decidir suspendre aquesta edició a causa de la crisi del coronavirus després de la renuncia d’una quarantena d’empreses.

Mariona Camps, regidora d’Educació Aj. Olot: Nosaltres tenim tots els actes programats, ja estan a punt i en principi no ens consta que a Olot i cap altra de les 15 ciutats que han estat seleccionades pel Mobile Week hi hagi cap anul·lació.

El consistori olotí no creu que la suspensió de l’acte a la capital catalana afecti l’assistència a les diverses activitats programades a Olot.

Mariona Camps, regidora d’Educació Aj. Olot: El públic que va a Barcelona no és el que en principi contem que vingui a Olot, sempre hi ha algú, però en principi no té perquè. La gent que va a Barcelona té una mirada diferent de negoci, diferent a la que es destina el públic que ve a Olot.

Entre el 18 i el 20 de febrer tindran lloc la desena de jornades de divulgació previstes a Olot per debatre sobre la innovació i la salut.

x