Nil Rodríguez torna a les pistes en el moment clau de la temporada

Després de dos mesos i mig aturat per lesió Nil Rodríguez ha tornat en el moment clau de la temporada. Un cop de pilota a la cara el va obligar a passar pel quiròfan, però el que el va fer patir de valent va ser el fet de veure jugar els seus companys i no poder-los ajudar.

 Nil Rodríguez, jugador CH Olot: Els he anat seguint i veient tots els partits i des de fora sempre pateixes més i t’agradaria ser-hi i ajudar.

Malgrat haver d’estar uns dies completament aturat, Nil Rodríguez no ha deixat de mantenir-se a to, ja sigui fent bici, padel o posant-se els patins mentre entrena amb la mainada del club, tot i així el primer dia d’entrenament…

Nil Rodríguez, jugador CH Olot: El primer dia me’n recordo que em vaig marejar… li vaig dir a en Jordi [Costa], deixa’m parar un segon, que m’estic quedant blanc… i ell dient-me que ja ho veia… que anés a veure aigua… però jo ja tenia moltes ganes de tornar i mica en mica ja em vaig sentint millor.

Fora bromes, però, què nota un jugador del seu nivell quedant-se sense competir uns mesos?

Nil Rodríguez, jugador CH Olot: Es nota molt, sobretot a nivell de confiança, veure que ara costa més parar una pilota, o fer controls més ràpids… La veritat és que m’esperava tornar pitjor del que he tornat, però.

Aquest dissabte a les vuit menys de minuts del vespre l’Hoquei Olot es juga bona part de les seves opcions d’entrar al play-off contra el líder Capellades, a qui ja els hi van fer pessigolles fa unes jornades esgarrapant-los-hi un empat.

Nil Rodríguez, jugador CH Olot: Aquest partit, per mi, si el guanyem, ens donarà un avantatge molt bo. Queden quatre partits, dos a casa, dos a fora, i si puntuem en els dos de casa jo crec que estem dins als play-off, perquè la lliga està molt igualada.

És paraula de Nil? Esperem que així sigui.