El Garrotxa-Banyoles Rugbi esgota les opcions de ser al play-off pel títol

El Garrotxa Banyoles fa jornades que busca la tercera victòria a la Divisió d’Honor, que li doni opció a disputar els play-off d’ascens de la categoria, però els darrers partits se li han escapat per poc. Els d’Adrián Gutiérrez intentaran trencar la mala ratxa al camp dels Gòtics diumenge a partir de dos quarts d’una del migdia, en un duel que podran veure en directe per Olot Televisió.

Els locals, invictes a casa seva aquesta temporada, acumulen sis victòries i una sola derrota i són tercers a la classificació. El combinat banyolí-garrotxí és novè amb dos triomfs i cinc derrotes i ja acumula tres partits perdents. El tècnic del Garrotxa-Banyoles, Adrián Guitérrez, admetia que necessiten revertir la dinàmica i lamentava la mala sort que ha tingut l’equip en les darreres jornades.

 

Deixa un comentari