El Patronat de Turisme Costa Brava-Girona reconeix Cuina Volcànica als premis G!

La gastronomia de la Garrotxa va estar present aquest dijous a la catorzena edició dels premis G! del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, que es van lliurar a l’Ateneu de Banyoles. El col·lectiu Cuina Volcànica va recollir el 8è premi especial Jordi Comas Matamala pel seu compromís amb el territori i la promoció d’una cuina pròpia, que arriba coincidint amb el 25è aniversari de l’entitat.

 Gerard Xifra, President Associació Hostalatge de la Garrotxa: Era una cosa que s’ha lluitat per molt temps però quan tens un reconeixement sobretot al territori, al final és un agraïment. Sobretot, dedicar-ho a gent que va començar fa 25 anys, amb un projecte molt global i que ara està molt estès. Podem dir que hotels, bars, restaurants, tothom fa cuina volcànica amb el producte del territori.

Des del 2005, els premis G! reconeixen la qualitat d’iniciatives vinculades al sector turístic gironí, amb reconeixements honorífics, de comunicació i de recerca. Entre els premiats d’enguany hi ha l’empresari hoteler Filippo Rigat, l’associació Petits Grans Hotels de Catalunya o la revista National Geographic Traveler.