Els premis Enderrock nominen diversos projectes musicals amb vinculació garrotxina

Els premis Enderrock de la música catalana encaren la seva recta final abans de la seva celebració el proper 5 de març, i entre els nominats a la votació popular hi ha finalistes vinculats amb la Garrotxa. Andrea Motis, amb una relació important amb Argelaguer, opta al premi al millor disc de jazz i blues del 2019, amb ‘Do outro lado do azul’. Competeix amb The Bop Collective i el duet format per Chicuelo i Marco Mezquida. Motis no és l’única finalista: el grup musical El Pot Petit, amb nombrosos components garrotxins, es troba entre els candidats a Millor disc per a públic familiar del 2019 amb el treball ’10 anys’, conjuntament amb Dàmaris Gelabert i Ramonets. La votació per decidir qui són els guanyadors es pot fer fins el proper 23 de febrer.