Olotx2 arrenca avui amb un 70% d’ocupació, un 10% menys que l’any passat

Prop de 150 empreses, entre restaurants, allotjaments turístics i comerços de la Garrotxa participen d’avui fins diumenge a l’Olotx2. La vuitena edició de la promoció, que ofereix 2×1 en menús, nits d’hotel i experiències i productes, ha hagut de reduir el seu pressupost a la meitat i fer canvis en la promoció de l’esdeveniment. Tot i així, la campanya comença amb una ocupació del 70% de les places, lleugerament per sota que les darreres edicions.

Gerard Xifra, President Associació Hostalatge Garrotxa: Tenim ja molts restaurants amb un 100% d’ocupació amb la campanya Olotx2, sobretot el que seria la ciutat d’Olot, però a nivell de comarca encara tenim places. En percentatge, en relació amb anys anteriors sembla que ha davallat una mica la demanda, però pensem que amb l’última hora acabarem complementant una campanya molt positiva i emplenarem també la comarca.

Al web www.olotx2.cat s’hi poden consultar totes les ofertes i places disponibles, que els sectors implicats esperen cobrir amb les reserves dels menys previsors.