Bogeria, gols i festa d’un Olot que supera a La Nucia en un partit rodó (4-0)

Festa grossa la viscuda aquesta tarda a l’Estadi Municipal en el partit entre la Unió Esportiva Olot i La Nucia. Els de Raúl Garrido ha completat un gran partit en tots els aspectes del joc i s’han imposat 4 a 0 a un rival directe a la taula.

L’Olot s’ha avançat al minut 14 a la sortida d’un corner, que ha rematat Jordi Masó. Al 38 Salinas ha aprofitat una centrada de Jose Antonio Soler i amb un cop subtil l’ha enviat al fons de la porteria. La Nucia ha tingut alguna arribada, però sense perill suficient per batre Pol Ballesté.

Els alacantins han sortit a la segona part amb la convicció de poder canviar o almenys frenar la inèrcia dels locals, però als pocs minuts, al minut 50, Salinas ha transformat el tercer, i segon a la compte particular.

Raúl Garrido ha aprofitat el partit per fer entrar Moha Chabboura, recent arribat al mercat d’hivern, que fins i tot ha tingut temps d’estrenar-se com a golejador, després d’un gol al darrer minut de partit, poc després que n’hi anul·lessin un altre per fora de joc.

Una de les imatges del partit, però, ha estat el debut a segona B del jugador del filial Albert Julià, un premi a tot el temps que porta en dinàmica amb el primer equip.

La Unió Esportiva Olot es situa a la vuitena posició de la taula amb 37 punts, a set del play-off d’ascens i 15 per sobre del descens directe.

x