L’Hoquei Olot tomba el líder Capellades i s’acosta més a les posicons de play-off d’ascens (7-4)

El Club Hoquei Olot va aconseguir aquest dissabte molt més que una victòria en el partit contra el Capellades, un equip fins llavors encara invicte. Els de Jordi Costa van completar un autèntic partidàs que es van endur per un clar 7 a 4.

Els de l’Anoia van poder estar dins el partit en molt pocs moments. Dues dianes de Ferran Sacrest, dues de Lluc Jiménez i una de Tomàs Mercè van permetre a l’hoquei Olot anar-se’n 5 a 2 al descans. Un partit que va deixar jugades brillants, com un desmarcatge de Ferran Sacrest a les esquenes de la defensa o robades de pilota en camp contrari letals a les mans de Marc Prat i Lluc Jiménez.

A la segona part el Capellades, però, no va deixar d’intentar pressionar als olotins. Però novament la connexió Marc Prat – Lluc Jiménez va resultar efectiva, i fins i tot Adrià Piera es va afegir a la festa marcant a porteria buida, just davant d’una afició de l’hoquei Olot que va gaudir, i de valent, de la tarda de dissabte. 7 a 4 pels de Jordi Costa, que s’acosten cada jornada més a l’objectiu d’entrar als play-off d’ascens i les quatre primeres posicions de la lliga que ho marquen.

Jordi Costa, entrenador CH Olot: La primera part hem estat molt bé, efectius de cara a porteria, sobretot durant 4 o 6 minuts i hem evitat que arribessin a porteria. Els hem curtcircuitat molt i no s’han sentit gens còmodes.  A la segona part ells han posat una marxa més i ens han collat, però hem estat solidaris en defensa i sense renunciar a l’atac, i mica en mica hem pogut anar adormint el partit.

Aquesta setmana l’Hoquei Olot tindrà temps per descansar i preparar el partit d’aquí a quinze dies a la pista del Barça, però amb l’objectiu de no deixar enrere la bona dinàmica en aquest tram de lliga.

x