‘Country qui pugui’ va néixer fa vint anys i continua oferint actuacions

L’associació va iniciar la seva activitat durant el ‘boom’ del country a la comarca durant l’any 2000, i des de llavors la majoria dels seus membres han continuat reunint-se per ballar plegats sota el nom de ‘Country qui pugui’.

Josep Maria Subirana, monitor ‘Country qui pugui’: Nosaltres fem ball social, classes socials de country, d’iniciació amb tres o quatre nivells i per a tothom. Tenim grups de jubilats, grups oberts d’associacions de veïns i fem classes, però també exhibicions i competicions.

El grup afirma ser una gran família que balla amb la voluntat de reunir-se i passar-s’ho bé, acollint a tothom qui tingui curiositat de conèixer el ball country.

Josep Maria Subirana, monitor ‘Country qui pugui’: No ballem normalment amb parella, sinó que ve gent sola i poden ballar tranquil·lament al seu aire, cadascú ho fa a la seva manera.

Tot i que l’activitat de ‘Country qui pugui’ se centra en les classes de ball, els seus membres també ofereixen exhibicions i competicions d’aquest estil que segueix present a la comarca gràcies al grup.