La 4a edició del ‘Dansem Garrotxa’ aconsegueix recaptar prop de 4.000 euros

Aquest diumenge la 4a edició del projecte solidari ‘Dansem Garrotxa’ va aconseguir omplir el Teatre Principal d’Olot de gom a gom. Prop de 200 balladors de la comarca van unir-se per participar en aquesta iniciativa que destina tots els fons recaptats de la venta d’entrades als projectes que desenvolupa Càritas Garrotxa, enguany amb prop de 4.000 euros obtinguts.

Carles Oller, president de Càritas Garrotxa: Continua amb el mateix ritme d’èxit d’altres edicions amb més de 220 balladors, 17 escoles participants, pràcticament la majoria d’escoles de dansa de la Garrotxa. Per tant, tenim un coixí d’un projecte que ens sembla que està molt ben consolidat i que té molt bona acceptació també.

Amb actuacions molt variades de 17 escoles diferents de la comarca, la iniciativa pretén seguir endavant per subvencionar projectes com els horts de Càritas, la missatgeria sostenible i el cosidor.

x