Sant Jaume de Llierca celebra el carnaval infantil més matiner de la Garrotxa

Els veïns de Sant Jaume de Llierca han estat dels primers en guarnir-se per gaudir de la disbauxa del carnestoltes. Des de fa uns anys, l’ajuntament i l’Associació de Mares i Pares de l’Escola Les Escomes organitzen el Carnaval Infantil, una tarda festiva pels carrers del poble a ritme dels tambors de Dum Dum Dum. Desenes de nens i nenes, i també els més grans, van tornar a sumar-s’hi dissabte a la tarda amb disfresses ben originals.

Anna Vila, membre AMIPA Escola Les Escomes Hem col·laborat amb el carnaval del poble, som de l’Associació de Pares i Mares de l’escola i hem decidit disfressar-nos alguns papes i mames i també els nens i nenes.

 L’activitat va acabar amb un berenar al Centre Cívic i l’actuació de la companyia d’espectacles familiars Els Farsants. Juntament amb el de Besalú, aquest és el carnaval més matiner de la Garrotxa, pensat especialment per fer gaudir els més petits del municipi.