El primer equip del CPA Olot tancarà la final de grups de show aquest cap de setmana al Campionat Català

Aquest dilluns la Federació Catalana de Patinatge va donar a conèixer l’ordre de sortida dels diferents grups de show al Campionat de Catalunya d’aquest cap de setmana. En la competició de grups grans, les recents campiones de Girona, el CPA Olot sortiran en la darrera posició a la final, mentre que el grup B ho faran les primeres. La final està composada per nou grups, amb el Girona, el Reus i el Masnou com a principals rivals per a les de Ricard Planiol. Pel que fa a l’ordre de sortida a la prova junior el CPA Olot sortirà a la 14a posició, de disset conjunts participants. Recordin que la final absoluta de grups de show grans es podrà seguir en directe aquest dissabte a partir de les sis de la tarda per Televisió del Ripollès, i a partir de les deu del vespre en diferit per Olot Televisió. La competició es disputarà a Lleida.