Els Mossos detenen un home a Olot per un robatori al supermercat de les Tries

Els Mossos d’Esquadra han informat avui de la detenció d’un home a Olot, acusat d’un robatori amb violència i intimidació. El detingut, de 24 anys i resident a la capital garrotxina, seria el responsable del robatori perpetrat al supermercat Dia de la carretera de les Tries d’Olot. Un treballador va cridar l’atenció a un client que s’amagava coses dins la jaqueta i aquest el va agredir i va fugir després de trencar l’arc de seguretat i les portes de vidre de l’establiment. La investigació de la policia catalana va permetre identificar i detenir el lladre, que aquest divendres 14 de febrer va passar a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot, que el va deixar en llibertat amb càrrecs.