La primera cursa d’orientació garrotxina de l’any acull més de 230 participants a Sant Joan les Fonts

Sant Joan les Fonts va acollir diumenge la primera cursa d’orientació de l’any a la comarca. Una prova inclosa dins la Lliga Nord d’Orientació 2020, amb els circuits oficials i d’iniciació pensada per a tots els nivells i en la que hi van participar gairebé dos centenars i mig de persones.

Xeco Vila, Gastant Keks: Estem molt contents de la gent que ha vingut. Inicialment hi havia 183 apuntats quan van tancar les inscripcions via web. Però avui s’han apuntat una cinquantena de persones més fins ara. Estem a 230. Un èxit total. Estem a punt d’esgotar mapes i xips.

 

Vanessa Torrent, regidora d’Esports de l’Aj. de Sant Joan les Fonts: L’ajuntament es va posar en contacte amb Gastant Keks, perquè vam veure que era una opció que ens feia gràcia en la cursa d’orientació. Per les famílies i per tota la gent que segueix aquestes competicions. Els hem facilitat l’espai, les taules, les cadires, tot el necessari per poder-ho dur a terme i també d’esmorzar i refrigeri per tots els participants.

 

Lluc Danés, Els Colats: Nosaltres hem vingut aquí per fer l’esmorzar i col·laborar una mica. Perquè crèiem que era una bona cosa. A més, aquesta cursa està molt bé, porta molta gent i dóna molt a conèixer el poble.

Roger Fonseca va ser el vencedor del circuit nivell alt, Martí Pou es va imposar en nivell mig, Marta Casasayas en el circuit d’iniciació per adults, Joel Rufo va ser el millor en curt i fàcil, mentre que Martina Baquero es va imposar en el circuit d’iniciació per a nens.

x